Horror filmek


TOP horror film amik napjainkban a legnépszerűbbek, ezeket nézik a világon a legtöbben, ha kíváncsi vagy egy adott év horror filmjeire akkor kattints az évszámra és máris láthatod az abban az évben készült filmek TOP horror filmjeit egészen 40 évre visszamenőleg válogathatsz az évek közül, de megnézheted a következő évre ígért filmeket is.

Horror filmek

Micimackó: Vér és méz 2023
5.9 / 10

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket.

Tovább

The Devil Conspiracy 2023
6.4 / 10

Tovább

Kopogás a kunyhóban 2023
6.4 / 10

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

Tovább

La Exorcista 2022
7.1 / 10

Tovább

Sick 2022
6.3 / 10

A világjárvány miatt Parker és legjobb barátnője úgy döntenek, hogy egyedül maradnak karanténban a családi tóparti házban - legalábbis ezt hiszik.

Tovább

Batman: The Doom That Came to Gotham 2023
6.3 / 10

Egy ősi gonosz ébred, és csak Bruce Wayne mentheti meg az 1920-as évek Gotham Cityjét.

Tovább

Consecration 2023
6.9 / 10

Pap testvére állítólagos öngyilkossága után Grace elutazik abba a távoli skót kolostorba, ahol a férfi a halálba zuhant. Mivel nem bízik az egyház beszámolójában, gyilkosságra és szentségtörésre bukkan, valamit egy nyugtalanító igazságra saját magával kapcsolatban.

Tovább

The Park 2023
7.1 / 10

Tovább

Shark Side of the Moon 2022
5.3 / 10

Tovább

M3GAN 2022
7.4 / 10

Gemma - egy játékgyártó cég robotikai mérnöke -, mesterséges intelligencia segítségével kifejleszt egy életszerű babát, amely úgy van programozva, hogy érzelmileg kötődjön frissen árván maradt unokahúgához. De a baba programozása túl jól működik, túlzottan védi új barátját… félelmetes eredménnyel.

Tovább

13 ördögűzés 2022
5.5 / 10

Amikor Laura furcsa viselkedése a családjának is feltűnik, a szülők kezdetben arra gyanakszanak, hogy ez nem több egyszerű tinédzser problémánál. Ám a lány állapota hamar rosszabbra fordul. Egy, a Vatikánból érkező pap azt állítja, a lányt megszállta a gonosz és csak ördögűzéssel menthető meg, hogy pontosan mennyire lesz szükség, azt nem tudni, de ezek száma nem haladhatja meg a tizenhármat.

Tovább

El último hereje 2022
5.4 / 10

Tovább

Sikoly VI. 2023
7.3 / 10

A legutóbbi gyilkosságokat követően, a négy túlélő Woodsboro elhagyásával új fejezetet kezd.

Tovább

Huesera 2023
5.8 / 10

Valeria régóta szeretne gyermeket. Miután megtudja, hogy várandós, arra számít, hogy végre boldog lesz, valami mégsem stimmel.

Tovább

Démoni fény 2022
7.2 / 10

A mindössze 25 éves Ann nővér szent meggyőződéssel végzi hivatását, a nő ugyanis hisz abban, hogy ő maga ördögűzőként tehet a legtöbbet mások üdvéért. Ez azonban ellentmond rendjének szabályzatainak, amely kimondja, hogy nővér nem végezhet ördögűzést, a nő azonban rövidesen mentorra talál, aki hisz abban, hogy Ann csodálatos képességekkel van megáldva. Ann ég a bizonyítási vágytól, rövidesen azonban egy eddig ismeretlen démoni erővel találja magát szemben, amely nem csupán a rend falait hatja át, hanem saját múltjával is szembesíti őt.

Tovább

Sikoly 2022
6.7 / 10

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

Tovább

Bohócrém 2 2022
7 / 10

Miután feltámadt halottaiból, Art bohóc egy kisvárost vesz célba, hogy egy fiatal lány életére törjön.

Tovább

Hex 2022
6.1 / 10

Egy rejtélyes eltűnést követően egy ejtőernyősökből álló csoport paranormális jelenségeket tapasztal, amelyek miatt az életükért küzdenek.

Tovább

A pápa ördögűzője 2023
0 / 10

A filmben Amorth felhatalmazást kap a pápától, hogy ördögűzést hajtson végre, és feltár egy jelentős összeesküvést a Vatikánon belül.Ahogy Amorth a vizsgálata során halad előre, felfedez egy évszázados összeesküvést, amelyben ugyanaz a démon vesz részt, akivel korábban a katolikus egyház is találkozott.

Tovább