×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

A legnézettebb horror filmek

Ezeket a horror filmeket nézik a legtöbben az online filmes oldlakon, a listát naponta frissítjük, így itt mindig azokat a filmeket találod amit sokan néznek, így ezek a filmek biztosan nagyon jók és általában ezek a legfrissebb horror filmek is, persze sokszor van az, hogy egy régi filmet valamiért nagyon sokan néznek meg, ilyenkor ezek a régebbi filmek is felkerülhetnek a listára.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

55 elem a listán
4.71 átlagos értékelés
79 óra 54 perc összes futási idő
$840.96M összes bevétel
A legnézettebb horror filmek
A legnézettebb horror filmek

A legnézettebb horror filmek lista elemei

1

Zigóta
(2017.07.12)

Horror / Sci-Fi /

A bányában rekedt túlélők kétségbeesetten próbálnak minél tovább életben maradni, és rejtekhelyre lelni valami elől, ami...

Tovább

2

Zúzmarás
(2006.02.24)

Horror /

A Zúzmarás az első svéd vámpírfilm. Egy Annika nevű doktornő (Petra Nielsen) hányattatásait meséli el, aki válása után egy elzárt, lappföldi kisvárosba költözik kislányával. A kis helyi közösségben megmagyarázhatatlan halálesetek és balesetek történnek, és furcsa események zavarják meg a kórház életét is, ahol Annika dolgozik. Egy ragadozó szedi áldozatait a vég nélküli sarkvidéki éjszakában - a hajnalra pedig még egy hónapig várni kell. Összetett mellékszálak, emlékképek és szellemes fordulatok során Annika számára végül kiderül az igazság. A Zúzmarás külsőinek nagy részét sötétben, mínusz 30°C-ban vették fel Kalixban, Svédország legészakibb pontján, oly távol minden hívólabortól, hogy Chris Maris operatőrnek olykor hat napig kellett várnia, mielőtt láthatta a nyers felvételeket. A belsőket a dél-svédországi Ystad-stúdióban rögzítették.

Tovább

3

Zsugorfejek
(1994.05.01)

Thriller / Vígjáték / Horror /

Három gyerek esik áldozatul a New York-i bandák háborújának, de egy voodoo szertartás segítségével feltámadnak, hogy bosszút álljanak gyilkosaikon.

Tovább

4

Zsákutca
(2003.12.12)

Rejtély / Horror / Thriller /

Karácsonykor Frank Harrington és családja húsz éve ugyanazon az útvonalon jut el a nagymamához. Idén azonban Frank egy rövidebb utat választ, de kiderül, hogy ez volt élete legnagyobb tévedése. Egy titokzatos, fehér ruhás nõ, aki az erdõben vándorol, halottakat hagyva maga után. Egy láthatatlan sofõr vezette fekete autó, mely a sötét éjszakába viszi uatsait. Szörnyű titkok törnek felszínre, s a karácsony egy rémálommá válik.

Tovább

5

Ed and His Dead Mother
(1993.06.04)

Vígjáték / Horror /

Tovább

6

Zöld szoba
(2016.04.15)

Horror / Bűnügyi / Thriller /

Pat, Sam, Reece és Tiger egy underground popzenekar tagjai. Csak járják az utat, és fellépnek, ahol tudnak, ha pedig elfogy a benzinük, egyszerűen megcsapolják a parkoló autókat. Egyikük unokatestvére most csábító ajánlattal áll elő, egy félreeső klubban kell fellépniük, a gázsi 350 dollár. A közönség kizárólag skinheadekből áll. A problémamentesnek tűnő koncert akkor válik bonyolulttá, amikor a közös helyiségbe (amit zöld szobának neveznek) visszatérve a zenekar egy brutálisan meggyilkolt lányt talál. Mit lehet ilyenkor tenni? A klub bűnös tulajdonosa, Darcy nem szívesen hagyná őket csak úgy lelépni, főleg hogy úgy gondolja, a banda tagjai láthattak valamit...

Tovább

7

Zoo
(2018.10.05)

Vígjáték / Dráma / Horror / Romantikus /

Odakint zajlik a zombi-apokalipszis - egy párnak mégis fontosabb mindennél, hogy megmentse a házasságát.

Tovább

8

A holtak zónája
(2009.02.22)

Akció / Horror /

Pancevo iparvárosában egy vonatbaleset következtében egy veszélyes vegyi anyag kerül a levegőbe, egyetlen éjszaka alatt megfertőzve az egész lakosságot. A fertőzött emberek zombikká válnak, a járvány pedig hihetetlenül gyorsan terjed - két Interpol ügynök, Mortimer Reyes és Mina Milius az egyetlen esélye az emberiségnek az Armageddon elkerülésére...

Tovább

9

Zombisegg
(2012.02.25)

Vígjáték / Horror /

Megumit és barátait kempingezés közben egy csapatnyi paraziták által irányított zombi támadja meg, amik közül néhányat valamilyen oknál fogva ürülék borít. A fiatalok felveszik ellenük a harcot.

Tovább

10

Zombitopia
(2020.02.13)

Horror / Akció /

Tovább

11

Zombinővér - Az élőhalottak éjszakása
(2003.01.01)

Vígjáték / Horror /

A jámbor Patsy Powers ápolónőként dolgozik egykori kedvese, a jóképű dr. Dox és annak ellenszenves menyasszonya, Goodie Tueschuze mellett. Amikor egy favágó baltával a fejében jelentkezik az osztályra, és megharapja Patsyt, a lány élete örökre megváltozik. A zombifertőzés birtokba veszi a testét, az álmait és vágyait is. Eközben Kapotski, a gyilkos zombiból lett gondnok gyanakodni kezd Patsyre, hogy megfertőződött. Amikor rátámad a lányra, aki önvédelemből végez vele. E küzdelem folyamán ízleli meg Patsy véletlenül a vért, és innentől már csillapíthatatlan éhség hajtja az emberi hús után

Tovább

12

Zombikert
(1989.07.01)

Horror / Sci-Fi /

Dr. Elson Po a világ egyik leghíresebb bortermelője, aki úgy tűnik, feltalálta a fiatalság titkát. A csodaszer azonban egyre kevésbé használ, ezért most valami új dolgot kell kitalálnia.

Tovább

13

Zombie World 2
(2017.03.15)

Horror / Vígjáték /

Négy teljesen véletlenül összeverődött ember küzd az életben maradásért egy olyan világban, ahol egy zombivírus letarolta az emberiséget. Los Angelesbe vezető road-tripjük során számos hasznos tanáccsal látják el a nézőt, hogyan lehet megúszni a támadásokat egy teljesen a feje tetejére állt világban. A 2009-es első rész nagy sikerének a folytatásában a zombipopuláció ugyan csökkenni kezd, és a főhőseinken is eluralkodik némi nyomott hangulatú apátia – azért sikeresen bajba keverik magukat és egymást, ráadásul felfedezik, hogy kifejlődött egy új, szuper-zombi faj, amely okosabb is, gyorsabb is, és hatékonyabb is, mint elődje.

Tovább

14

Zombik városa - Nincs menekvés
(2007.03.10)

Horror / Western / Vígjáték /

A zombivá vált Bent börtönbe csukják. Elmer összeverekedik Elmerrel, és Claypool seriff mindkettőjüket hamarosan a Ben melletti cellába juttatja. Elmer és Luke megszöknek, és elmenekülnek a sivatagba. Ben, aki az akasztása után sem hal meg, az egész várost zombivá teszi, így a seriffet is. Claypool egy zombi csoport élén üldözőbe veszi Luke-ot és Elmert, akik időközben találkoztak Geronimo, a fehéreket zombi-átokkal sújtó indián varázsló unokahúgával, Sue-val.

Tovább

15

Zombik városa
(1980.08.11)

Horror /

Mikor Thomas atya felköti magát Dunwichban, megnyitja az utat az elátkozott lelkeknek a temetőben, hogy visszatérve bosszút álljanak. Ugyanebben az időben New Yorkban a médium Mary (Catriona MacColl) transzban meglátja "a zombik városát", és úgy tűnik, belehal. A riporter, Bell (Christopher George) menti meg az elhamarkodott temetés után a tetszhalott lányt. Ezalatt Thomas atya az irányítása alatt álló zombik segítségével levezényel néhány iszonyatos gyilkosságot. Bell és Mary elindul megkeresni Dunwich-et, hogy megállítsák Thomas atyát még Mindenszentek előtt, mikor az összes halott feltámad, hogy bosszút álljon.

Tovább

16

Zombi éjszaka
(2013.10.08)

Horror /

Egy éjszaka zombik bukkannak elő a semmiből. Két családnak ezt túl kell élnie reggelig. Úgy tűnik, az éjszakának sosem lesz vége, és a zombik egyre többen vannak

Tovább

17

Dead Men Walking
(2005.10.25)

Horror /

Tovább

18

Zombik alkonya
(2007.08.07)

Akció / Kaland / Horror /

Ski és bandája bankrablást terveznek. Sajnos, a nagyfőnök a nyakukra ültet egy kemény fickót és rájuk parancsol, hogy engedelmeskedjenek neki. Skinek nincs ínyére a bébiszitter és önálló akcióba kezd. Csak egy dologra nem számít: rossz várost választott, rossz időpontban. Újholdkor ugyanis különös lények lepik el Maysville-t. És éhesek.

Tovább

19

Zombik akváriuma
(2021.05.21)

Horror /

Ebben a filmben nem találkozunk zombikkal, viszont mindenki kapaszkodjon meg: élőhalott tengeri állatok szedik áldozataikat egy balul elsült kísérlet következtében.

Tovább

20

Zombik
(2017.09.29)

Horror / Akció /

Amikor egy járvány következtében zombik támadnak mindenkire, a világ mészárszékké változik. Csak a legerősebbek élhetik túl, de vajon mekkora elszántságra lesz szükségük? Luke és kis csapata nem szenved hiányt elszántságban, sem pedig munícióban, de vajon meddig képesek életben maradni? És ami még fontosabb, vajon sikerül megmenteniük az emberi fajt?

Tovább

21

Zombihódok támadása
(2014.10.20)

Horror / Akció / Vígjáték /

Jenn, Mary és Zoe a mindennapi stressz kipihenése végett egy tóparti házba kirándulnak. Nincsenek azonban egyedül a környéken, a tóban egy rendkívül szokatlan hódgátat találnak. Hamarosan három fiú is csatlakozik hozzájuk, így most már a bulizásé lehet a főszerep. A hódok azonban egyre közelebb jönnek, sőt még a házba is bejutnak. Akit pedig megharapnak, fertőzötté válik...

Tovább

22

Zombieworld 3
(2020.03.10)

Horror /

Tovább

23

Zombieworld
(2015.02.24)

Horror /

Nincs hová elbújni, nincs hová menekülni a zombi apokalipszis elöl. A világon csak az élőholtak vannak. Vagy mégis akad néhány ember? Igen, van néhány ember, akik kétségbeesetten összeszedik bátorságukat, hogy az élőholtakkal, akik mindent, ami útjukban áll, felfalnak, szembe szálljanak. Vajon sikerül nekik? Az élőholtak könyörtelenül nyomulnak elõre, és már csak ez a kérdés: Velük, vagy menekülni?

Tovább

24

Zombies vs. Strippers
(2012.07.09)

Horror / Vígjáték /

Tovább

25

Zombieland: A második lövés
(2019.10.09)

Vígjáték / Horror /

Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock az Államok szíve felé veszik az irányt, miközben a korábbiaknál sokkal fejlettebb zombik seregével kell felvenniük a harcot. A küzdelem azonban igazi családdá kovácsolja őket.

Tovább

26

Zombieland
(2009.10.07)

Vígjáték / Horror /

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni.

Tovább

27

Zombie with a Shotgun
(2019.11.27)

Horror / Akció /

A shotgunos zombi egy hasonnevű webes sorozat adaptációja. Aaron és Rachel menekülnek, mivel Aaron megfertőződött egy vírussal, ami úgy néz ki, nem más, mint egy zombi vírus. Ahogy a sztori kibontakozik, rájönnek, hogy több ez a fertőzés, mint amire először gondoltak. Aaron egy átmeneti állapotban látszik megragadni, melynek hála egyes képességek birtokába kerül. Az egyik ilyen képesség az, hogy képes zombikkal kommunikálni. Éppen ezért zűrös alakok erednek a nyomába, akik saját céljaikra akarják felhasználi képességét. Újabban a túlélésért kell küzdenie, hogy megfejthesse a vírus eredetének titkát.

Tovább

29

Holtak forradalma
(2011.04.09)

Horror /

Három férfi Igor, Alan a két zombivadász és egy tudós, Gyno próbálja kideríteni, hogy jutott idáig az emberi faj. Egy titokzatos lányt keresnek, aki állítólag a pestis és más halálos járványok szakértője.Útjuk során a regiment zombin kívül találkoznak egy festővel, aki épp egy zombi fejet fest és többek között egy neonáci bandával is, akiknek kedvenc szórakozásukká vált a zombivadászat.

Tovább

30

Zombie mészárlás 2 - A Holtak Birodalma
(2015.06.08)

Horror / Háborús /

A második világháború idején egy csapat amerikai katona a nácik által életre keltett zombi hordák ellen küzd. A nácik a haláltáborok foglyaiból vérszomjas szörnyeket kreálnak. A katonáknak csak egy éjszakát kell kibírniuk, de az ellenségek száma egyre növekszik

Tovább

31

Zombie 108
(2012.04.06)

Horror / Sci-Fi /

Vírus szedi áldozatait Taipeiben. A hatóságok, a hadsereg és a SWAT csapatok együttesen próbálják evakuálni a várost, de él itt egy gengszterbanda, akik nem kérnek a rendőrség segítségéből, és engedelmeskedni sem akarnak. Miközben kisebb háborút robbantanak ki azzal, hogy megtámadják a katonákat, a két félnek egy harmadik ellenféllel is meg kell küzdenie: a vírus által megfertőzött zombik tömegével.

Tovább

32

Zombiehagen
(2014.11.14)

Akció / Horror / Háborús / Thriller /

Tovább

33

Zombibi
(2012.02.16)

Vígjáték / Horror /

Amikor egy szovjet űrállomás a földre zuhan, szabadjára enged egy rohamosan terjedő járványt. Ha az emberek érintkeznek az űrállomás bármelyik részével, egyből zombivá válnak és zöld nyálkás folyadék csordul ki a szájukon. Az Amsterdami börtöntőtelék fivérek Aziz (Yahya Gaier) és Mo (Mimoum Ouled Radi) csatlakozzanak egy merész mentőakcióhoz, amelyet egy kemény rendőrnő Kim (Gigi Ravelli) vezet. Egy csomó fegyverre bukkannak, ami megkönnyíti a zombi pusztító akciójukat ....

Tovább

34

Zombibarátnő
(2014.08.15)

Romantikus / Vígjáték / Horror /

Zachet (Dane DeHaan) teljesen lesújtja barátnője, Beth (Aubrey Plaza) váratlan halála, ám a fiú kap egy második esélyt, miután kedvese visszatér az élők közé. A fiú boldogsága azonban nem tart túl sokáig, ugyanis kiderül, hogy barátnője egy olyan zombivá változott, aki folyton éhes.

Tovább

35

Zombi VIII: Urban Decay
(2021.02.26)

Horror /

Tovább

36

Zombi tábor
(2013.10.27)

TV film / Vígjáték / Horror /

Két bajkeverő testvér egy idilli nyári táborban találja magát, ahol minden szabály le van fektetve egy könyvbe. Az igazi baj akkor kezdődik, amikor véletlenül elindítanak egy olyan átkot, ami életre kelt egy tábori tűzzombitörténetet.

Tovább

37

Zombi sztriptíz
(2008.04.18)

Vígjáték / Horror /

Egy titkos kormányprogram révén gyilkos vegyi anyag kerül a levegõbe, melynek hatására a holtak felélednek. Elsõként egy illegális sztriptízbárra csap le és megfertõzi az egyik táncosnõt, akibõl hamarosan emberevõ zombi lesz - no meg a klub legnagyobb sztárja. Vajon a többi lány ellen tud-e állni a halálos kísértésnek? Hisz ha egyszer megfertõzõdtek, onnantól kezdve nincs visszaút...

Tovább

38

Zombi Rémálom
(1987.10.13)

Horror /

A Zombie Nightmare-ben Tonyt meggyilkolja egy fiatalokból álló huligánbanda. Azonban Molly Mokembe, a vudu-papnő feltámasztja, hogy bosszút állhasson gyilkosain.

Tovább

39

Zombi mészárlás
(2013.06.06)

Akció / Horror /

Terjed a járvány Közép és Kelet Európában. Kifejlesztettek egy olyan anyagot amivel az emberek fertőzött zombikká válnak kiszabadul a szer egy robbanás által már lassan minden állampolgár így végzi. A kormány szuper katonai hadsereget hoz létre. A terv az, hogy egy szörnyű atombomba és atomerőmű meghibásodással indokolva írtja ki a fajt, mindenki azt hiszi csak egy baleset történt. A csapat zsoldosokat is bérel, hogy befejezzék a küldetést. A csata ebben a pillanatban is zajlik. A zombik vagy az emberek veszik hatalmuk alá a környéket? Ki fogja túlélni?

Tovább

40

Zombi holokauszt
(1980.03.27)

Horror /

New York egyik kórházából, ahol Dr. Dreylock (Walter Patriarca) is dolgozik, folyamatosan tűnnek el a holttestek. Mikor az egyik kannibál hajlamú dolgozót tetten érik és megölik, amint egy szívet próbál elfogyasztani, kiderül, hogy az ázsiai Molucca-szigetek egyikéről származik, és ehhez hasonló testcsonkolások más kórházakban is előfordultak, ahol az e helyről származó emigránsok dolgoznak. Dr. Peter Chandler (Ian McCulloch) vezetésével expedíciót szerveznek a szigetre, hogy megtudják, mi áll a borzalmas események hátterében. Ott azonban a csapat igen hamar kannibálok és zombik hordái elől kénytelen menekülni. A zombikat Dr. O Brien hozta létre, aki már régóta kísérletezik holttestekkel. Az expedíció egyik tagja, a vonzó Lori (Alexandra Delli Colli), a kannibálok királynőjévé válik, és elküldi őket a tudós és zombi hadserege ellen.

Tovább

41

Zombifarm
(2009.01.01)

Horror /

Pilar dokumentumfilmeket készít. Legújabb filmötletéhez nem talál támogatót, mivel egy korruptnak tűnő álgyógyítóról forgatna. A helyszínen kiderül, hogy a gyógyító valójában orvos, és nem hajlandó segíteni egy állandó családi bántalmazáson áteső nő. A borzalmas állapotban lévő beteg egy titokzatos módszerrel dolgozó kuruzslóhoz fordul. Pilar folyamatosan megörökíti az eseményeket, azt is, mikor a beteg egy gyanús italt elkortyolva hazatér, majd rövidesen belekóstol a családjábau2026 Pilar és az orvos egyre véresebb és egyre durvább körülmények között próbálna életben maradni, ám egyre több zombi van a nyomukban, így esélyük is kicsi az életben maradásra.

Tovább

42

Zombi Apokalipszis
(2011.10.29)

Akció / Horror / Sci-Fi /

Hónapokkal egy zombi fertőzés után ami megölte az amerikai népesség 90%-át, egy túlélők kis csoportja küzdi magát végig az országon egy menekülttáborba a Catalina szigeten

Tovább

43

Zombi
(1979.08.25)

Horror /

Dr. Bowles hajója beér New York kikötőjébe, az utasok és legénység nélkül, egyetlen élőholt utassal. A doktor lánya, bármire képes lenne, hogy megtudja, mi történt az apjával, ezért szövetkezik az újságíró Peter Westtel, és Matool elátkozott szigete felé veszik az irányt, ahonnan a zombi-járvány útnak indult. Dr Bowles barátja, Dr. Menard közben megszállottan keresi az ellenszert.

Tovább

44

Zombex
(2013.10.26)

Horror /

Jesse Dayton filmje szerint a katrina hurrikán utózöngéje a rengetek traumával küszködő páciens, ezért piacra dobnak egy új anti-depresszánst, ami idővel élőhalottakká változtatja azokat, akik vásárolják a gyógyszert.

Tovább

46

Zéró páciens
(2018.09.14)

Horror / Thriller / Akció / Dráma /

Miután egy váratlan globális járvány az emberiség nagyobbik részét gyilkos 'Fertőzöttekké' változtatta, egy férfi, aki képes kommunikálni velük, az utolsó túlélők csoportját vezetve indul útnak a gyógymód megtalálásának reményében.

Tovább

47

Final Exam
(1981.06.05)

Horror /

Tovább

48

Z világháború
(2013.06.20)

Akció / Dráma / Horror / Sci-Fi / Thriller /

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

Tovább

49

Z
(2019.09.19)

Horror / Thriller /

Egy kisfiú képzeletbeli barátja terrorizálja a családot.

Tovább

50

Fincsi
(2019.12.13)

Horror / Vígjáték /

Egy fiatal pár Kelet-Európába utazik, hogy egy helyi klinikán plasztikai műtéten essenek át. Míg a feleség a mellkisebbítésre vár, a férj teljesen véletlenül egy vírust szabadít el, amely mindenkit zombivá változtat.

Tovább

51

You're Not Alone
(2020.04.16)

Thriller / Horror /

Emma volt férje váratlanul meghal, így újra hozzá kerül lányuk, Isla felügyeleti joga és bízik benne, hogy sikerül újjáépíteni a kapcsolatukat. Azonban egy gonosz lény is lapul a ház falai közt, aki folyamatos terrorban tartja őket. Ezzel a fenyegetéssel apának és lányának közösen kell szembenéznie.

Tovább

52

You'll Never Find Me
(2024.03.14)

Horror / Thriller /

Patrick, a furcsa és magányos lakó egy lakókocsipark hátsó részében lévő mobilházban él. Egy heves zivatar kitörése után egy titokzatos fiatal nő jelenik meg az ajtajában, aki menedéket keres az időjárás elől. Minél tovább tart az éjszaka, és minél többet tud meg a fiatal nő Patrickról, annál nehezebben tud távozni. Hamarosan megkérdőjelezi Patrick szándékait, ő pedig a saját valósághoz való ragaszkodását kezdi elveszíteni.

Tovább

53

El kellett volna hagynod
(2020.06.18)

Horror / Thriller /

A film Theo és Susanna történetét mutatja be. Míg utóbbi egy népszerű, de eléggé kikapós színésznő, addig előbbi egy az előző felesége halála árnyékából kilépni nem tudó bankár - akik közösen nevelik gyermeküket. Úgy gondolják, mindkettejükre ráfér egy pár hetes kikapcsolódás, így Wales-be utaznak, ahol egy isten háta mögötti városban bérelnek egy luxuslakást. A problémák viszont akkor veszik kezdetüket, mikor mindnyájuknak túlzottan valós rémálmaik lesznek, és egyre inkább azt kezdik érezni, hogy valakik még vannak a házban. Abban a házban, ami belülről nagyobbnak tűnik, mint kívülről...

Tovább

54

You Die: Scarica L'App, Poi Muori
(2018.10.16)

Horror / Dráma / Thriller /

Tovább

55

Christmas Evil
(1980.11.01)

Dráma / Horror / Thriller /

Tovább