×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Cápás horror filmek

Itt találod a legjobb cápás horror filmeket, és erre a listára akár te is küldhetsz be filmet és a listát te magad is alakíthatod a szavazataiddal. Ha szereted a cápás és horror filmeket akkor ebben a listában mindenképp találsz olyan filmet amely ennek a kombinációja, igaz a cápás filmek a legtöbb esetben bele esnek a horror műfajba, de itt azért igyekeztünk, olyan filmeket a listára tenni amelyek nem csak egy cápa harapásról szólnak hanem folyamatosan izgalmas és rémisztő.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

65 elem a listán
4.29 átlagos értékelés
98 óra 12 perc összes futási idő
$1.75B összes bevétel
Cápás horror filmek
Cápás horror filmek

Cápás horror filmek lista elemei

1

A cápa
(1975.06.20) 66 / 0

Horror / Thriller / Kaland /

Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem látják, hogy a lányt egy titokzatos, pokoli erő váratlanul a mélybe rántja... Másnap emberi testrészekre bukkannak a parton. Brody rendőrfőnök azonnal tudja, hogy a szerencsétlen áldozattal cápa végzett. Rosszat sejt. Azt javasolja a polgármesternek, hogy hirdessék ki a szigeten a fokozott cápaveszélyt és vezessék be a fürdési tilalmat. Közeledik azonban a Függetlenség napja, és a polgármesternek esze ágában sincs egy - szerinte - vaklármával elriasztani az érkező turistákat. A cápa azonban új áldozatokat szed. A halászok a fenevad nyomába erednek és horgukra is akad egy kisebb cápa. A kedélyek megnyugszanak, a strandokat újra megnyitják - csak Brody és egy tengerbiológus nem nyugodt. Azt feltételezik, hogy egy sokkal nagyobb ellenféllel van dolguk: egy fehér cápával...

Tovább

2

Mako: The Jaws of Death
(1976.07.01) 65 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

3

Tigriscápa
(1977.04.07) 63 / 0

Dráma / Thriller / Horror /

Két mexikói cápavadász kutat préda után, miközben gyönyörű nők üdülnek a tengerparton. A cápa vagy a cápák veszélyeztetik az üdülő turisták és a helyiek biztonságát és önfeledt szórakozását. A fürdőző szépségek bíznak benne, hogy a cápavadászok megölik a fenevadakat. De valóban ők a hősök, vagy pedig ők a felelősek azért, hogy a cápák a part közelébe merészkednek?

Tovább

4

Cápa 2.
(1978.06.16) 63 / 0

Horror / Thriller /

Amity város lakói már-már kiheverték az egykori tragikus cápatámadásokat. Hamarosan azonban újabb döbbenetes halálesetek történnek, s amikor a partra vetõdik egy gyilkos bálna teteme, melyen hatalmas harapásnyomok láthatók, Martin Brody rendõrfõnök biztosra veszi, hogy egy újabb emberevõ cápa van a közelben. Brody téves riasztása miatt azonban elmélete hitelét veszti, s a város vezetõsége nem hajlandó lezárni a turisztikailag jövedelmezõ tengerpartot. Amikor újabb vérfagyasztó esetek történnek, maga a rendõrfõnök száll szembe a vérengzõ bestiával.

Tovább

5

Az utolsó cápa
(1981.04.02) 62 / 0

Horror /

Egy tengerparti városkában egy strandot építettek, azonban megnyitása után cápatámadások történnek ott. A polgármester semmit sem szándékozik tenni az ügyben, nem záratja be a strandot, pedig nagyon úgy tűnik, hogy egy 35 láb hosszú fehér cápa étkezőasztalnak használja azt. Peter Benton és Ron Hamer úgy döntenek, kihajóznak, hogy megállítsák a fenevadat.

Tovább

6

Cápa 3.
(1983.07.22) 61 / 0

Thriller / Horror /

Mike Brody, az egykori rendõrfõnök fia egy víziparadicsom biztonsági vezetõje, aki személyesen felel a fantasztikus turistalátványosságnak számító lagúna biztonságáért, melyben a delfineken kívül ritka állatfajok élnek. Egy alkalommal fehér cápa téved a lagúnába, amit befognak, ám elszabadul a pokol, amikor a rossz tartás miatt az állat elpusztul. Egy brutális támadás során kiderül, hogy a befogott bestia valójában a lagúnában született, és egy sokkal hatalmasabb, megfékezhetetlen gyilkos cápa támadt a víz alatti épületben rekedt turistákra.

Tovább

7

Szörnycápa
(1984.09.07) 59 / 0

Akció / Horror / Thriller /

Néhány megtépázott hajót és hullákat mos partra a víz. Valami szörnyűséges van odalenn a Karib-tenger mélyén. A félelmetes "tengeri gyilkost" eddig még senki sem látta, hacsak nem a halálát megelőző, utolsó pillanatban. Ráadásul a holttesteken lévő fognyomok nem utalnak egyetlen eddig ismert élőlényre sem. Dr. Stella Dickens gyanúja szerint ez csakis egy nagyon távoli, eleddig ismeretlen élő forma, egy őslény lehet, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy élve fogják el. Azonban még ő sem sejti, hogy ezt a sátáni teremtményt elvakult tudósok hozták létre, amely egy cápa vadságával, egy polip erejével és egy delfin intelligenciájával rendelkezik. Még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy elrejtsék ezt a vérengző fenevadat, amely felett elvesztették az irányítást és már csak egyetlen mód maradt a megsemmisítésére...

Tovább

8

Cápa 4. - A cápa bosszúja
(1987.07.17) 58 / 0

Kaland / Thriller / Horror /

A Brody család a sok megpróbáltatás után azt hiszi, megszabadult a rémisztõ múlttól, a családot kísértõ gyilkos cápától. A fiúk már felnõttek, Michaelnek családja van, Sean pedig fiatalsága legszebb éveit éli. Nem is sejtik, hogy új lakóhelyük közelében felbukkant egy minden eddiginél nagyobb, vérszomjas cápa. Az egyik hétvégén, amikor összegyűlik a család, szörnyű tragédia történik: Seant felfalja a hatalmas bestia. Michael azonnal megszervezi a cápa elleni irtóhadjáratot, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a gyilkos állat rácáfol a tudományra, és mindenáron bosszút akar állni a Brody családon.

Tovább

9

A cápák éjszakája
(1988.04.01) 57 / 0

Horror / Akció / Dráma /

David bátyját meggyilkolják egy CD miatt, amely terhelő bizonyítékokat tartalmaz egy gengszterbanda tevékenységével kapcsolatban. A gengszterek most Davidet üldözik - egészen Mexikóig, ahol a fiú cápavadászként dolgozik. Kik a veszélyesebbek: a gengszterek vagy a cápák?

Tovább

10

Sangue negli abissi
(1990.09.20) 56 / 0

Horror /

Tovább

11

Az emberevő cápa
(1995.05.05) 55 / 0

Horror / Kaland / Vígjáték / Thriller / Akció /

Dag Snerensen (Richard Dew) két betanított delfinjével vízi bemutatókat tart Hampton Bay üdülővárosában. A település strandján három rettenetesen megcsonkított holttestet találnak. A rendőrség szerint a gyilkos egy tigriscápa. Közben Samuel Lewis (George Barnes Jr.) gazdag ingatlantulajdonos vitorlásversenyt rendez, ám a tigriscápa újra megjelenik, s a verseny tragédiába fullad. Lewis hajtóvadászatot indít a cápa ellen.

Tovább

12

Gyilkos cápák
(1999.11.09) 54 / 0

Horror / TV film /

Egy gazdag halászváros partjainál hirtelen megszaporodtak a brutális cápatámadások. Amikor az egyik tengerbiológus, aki a támadások okát vizsgálta, cápatámadás áldozata lesz, Steven McKray a helyszínre utazik, hogy kivizsgálja a rejtélyes esetet. Hamar rájön, hogy a hatalmas összegekkel támogatott laboratórium génmanipulációkat folytatott a cápákon, s ez váltja ki belőlük a rendkívüli agressziót. Ám a háttérben egy sokkal sötétebb ügy húzódik, a város gazdag üzletembere így akarja felvásárolni az egész várost.

Tovább

13

Gyilkos cápák 2
(2001.02.13) 53 / 0

Horror / Akció / Thriller /

Két nővér indul búvárkodni a dél-afrikai Cape Town tengerpartján. A kaland tragédiával végződik, Samantha alig tud elmenekülni, Amy pedig egy nagy fehér cápa áldozata lesz. Alig telik el egy hét és a helyi akvárium kapzsi tulajdonosának pompás gondolata támad: az ünnepélyes megnyitón szeretne felvonultatni egy élő fehér cápát és a kiszemelt példány épp az a cápa, amelyiknek az egyik szemét Samantha megsebesítette... Mindeközben Dr. Nick Harris (Thorsten Kaye) tengerbiológus felfedezi, hogy egy különösen veszélyes, mutáns fehér cápafaj készül megtámadni a strandokat...

Tovább

14

Shark Hunter
(2001.10.01) 52 / 0

Akció / Kaland / Horror / Sci-Fi / Thriller /

Tovább

15

Gyilkos cápák 3 Őslények tengere
(2002.11.26) 51 / 0

Horror / Thriller / Akció / Kaland /

Megdöbbentő méretű cápafogra bukkannak az egyik tengerparti város közelében a víz alatti kábelfektetők, amikor egy hatalmas cápa átharapja a vezetéket. Cat Stone antropológus azonnal a helyszínre utazik, ahol beigazolódik gyanúja: egy megalone, amely túlélte a dinoszauruszokat és a jégkorszakot, bukkant fel a part közelében és szedi áldozatait. Cat fantasztikus felfedezésnek tartja a gigantikus méretű cápát, míg a partiőrség vezetője, Ben Carpenter azonnal le akar számolni a vérszomjas bestiával.

Tovább

16

Gyilkos cápák 4. Az új faj
(2003.10.14) 50 / 0

Akció / Kaland / Horror / Thriller /

Jimmy egy legenda után kutatva szemtanúja lesz apja halálának, akit egy hatalmas fehér cápa ölt meg. Tíz évvel később a város strandján hihetetlen mészárlást végez egy cápa raj, ám mindezek ellenére Jimmynek nem sikerül elérnie a polgármesternél, hogy járőröket küldjön a vízre. Ráadásul egy orosz milliomos minden eszközt bevet annak érdekében, hogy az egykori búvár visszatérjen a Santa Cruiz roncsaihoz, és felhozza az elsüllyedt gyémántokat. Csakhogy a víz hemzseg a kiéhezett mutáns cápáktól...

Tovább

17

Kék démon
(2004.10.15) 49 / 0

Akció / Horror / Thriller /

Egy szupertitkos katonai kísérlet során, melynek fedőneve Blue Demon, szuperintelligens cápákat idomítanak be, hogy a kijelölt célpontot támadóalakzatban megtámadják, vagy akár pokolgépet helyezzenek el. A kizárólag hadműveletekre betanított cápákat azonban gonosz célra akarják felhasználni, ám a Golden Gate felrobbantása nem jön össze, mert közbelép két tudós. A tudomány látszólag győzelmeskedik a rossz felett, de csak ideig-óráig.

Tovább

18

Kígyófej
(2004.10.09) 48 / 0

TV film / Kaland / Horror /

Louisiana mocsaraiban mindig is nyüzsögtek a veszélyes ragadozók, de ilyen vérszomjas szörnyeteg még soha nem fenyegette az itt élőket. Egy óriás, génmanipulált ragadozó hal les áldozataira a vízben. Útját a parton szétszórt, megcsonkított holttestek jelzik. A hatóságok legjobb embereiket bízzák meg a brutális lény megfékezésével. A szörnyeteg azonban vízben és szárazföldön is képes lélegezni, gyorsan mozog, az étvágya pedig csillapíthatatlan.

Tovább

19

SOS Mallorca
(2004.10.17) 47 / 0

Horror / Thriller / TV film /

Néhány kalandvágyó fiatal, köztük a szépséges Maja egy baleset következtében a tenger mélyén reked, amikor cápákra vadásznak. Sikerül őket kimenteni, de hihetetlen beszámolójukat a tenger mélyén lappangó megalodonról senki sem hiszi el. Egyedül Hansen (Ralf Möller), Maja apja biztos a létezésében, ám a sziget strandjain történt különös halálesetek ellenére sem tudja bebizonyítani a gyilkos állat létezését. A tapasztalt tengerész a szép kutatónő, Julia (Julia Stinshoff) segítségét kéri, aki kénytelen belátni, hogy a labor kísérletei állnak a pokoli teremtmény létezése mögött.

Tovább

20

Pörölyfej: A cápa örület
(2005.06.18) 46 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi / TV film /

A kollégái kinevették mikor egyesíteni kezdte a cápa és az emberi géneket. Most a teremtmény bosszút áll és többé már senki nem nevet.

Tovább

21

Gyilkos cápák - Veszedelmes vizeken
(2005.03.20) 46 / 0

Akció / Dráma / Horror / Thriller /

Danielle a kiegyensúlyozott tinilány Floridába utazik, hogy csatlakozzon barátaihoz, Karenhez és Alica-hoz. A lány beleszeret egy rendes helyi srácba, Shane-be, aki édesanyjával Mary-vel hajók bérbeadásával foglalkozik. Danielle és tengerbiológus bátyja egy olyan zátonyt kezdenek el vizsgálni, ahol nemrég néhány úszó eltűnt. Kiderítik, hogy tigriscápák raja foglalta el azt a területet. Charlie megpróbálja felhívni a figyelmet az esetre, mielőtt a cápák Florida partjainál elkezdenének lakmározni.

Tovább

22

A cápák visszatérnek
(2005.02.01) 44 / 0

Horror / Sci-Fi /

Különös dolgokra figyel fel a mélytengeri kutatóközpont, az Oshona legénysége. Az óceán mélyén élő cápák megvadulnak, és emberekre vadászni. Az okát senki sem tudja, de a kutatók furcsa kristályokat találnak az óceán fenekén egy ismeretlen eredetű tárgy mellett. Hadi tengeralattjáró indul a bajba jutott legénység megmentésére. Túlélési esélyük csekély, ugyanis egy idegen mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a mentőakciót.

Tovább

23

Nyílt tengeren
(2003.10.26) 43 / 0

Dráma / Thriller / Horror /

Susan és Daniel fiatal házasok. Régi álmukat valósítják meg, amikor befizetnek egy búvárkodással egybekötött nyaralásra. A vakáció azonban hamarosan rémálommá válik: a túravezető figyelmetlensége miatt leszakadnak a húszfős búvárcsoporttól és magukra maradnak az óceán kellős közepén. A kezdeti bizakodást, hogy hamarosan megtalálják és felveszik őket, egy idő után növekvő kétségbeesés váltja fel. Mikor megjelennek körülöttük az első cápák, eluralkodik rajtuk a pánik. A film megtörtént eseten alapszik.

Tovább

24

Háborgó mélység
(1999.07.28) 42 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi /

Az Aquatica tengeri kutatólaboratórium fedélzetén veszélyes kísérletek folynak. A tudóscsoport vezetője, Dr. Susan McAlester cápákon végez genetikai vizsgálatokat, mert azt reméli, hogy kutatásai révén megtalálja az Alzheimer-kór ellenszerét. Mivel édesapja is ebben a betegségben szenved, ezért maximális odaadással próbálja befejezni a kutatást. Türelmetlenségében azonban végzetes hibát követ el: megszegi a génmanipuláció törvényeit és kitenyészt egy cápafajt, mely okosabb a delfineknél. Amikor a stáb a kísérletek sikerét ünnepli, egy hirtelen jött vihar megrongálja a kutatóbázist és a veszedelmes cápák elszabadulnak.

Tovább

25

Elsodródva
(2006.07.10) 41 / 0

Dráma / Horror / Thriller /

Amy, James, Zach és a többi régi középiskolás haver egy luxusjachton tölti a hétvégét. A remek bulinak ígérkező esemény azonban rémálomba fordul, amikor elfelejtik leengedni a hajólétrát, mielőtt mindannyian beugranak a vízbe úszni. Így nem tudnak visszamászni a hajóra, viszont mérföldekre vannak a parttól. Ráadásul Amynek víziszonya van, és legnagyobb ijedtségére a kisbabája egyedül maradt a hajón. Ahogy egyre kilátástalanabbá lesz a helyzetük, az egykori jó barátok egymás ellen fordulnak. Ádáz küzdelem kezdődik a túlélésért.

Tovább

26

Cáparajzás
(2008.03.09) 40 / 0

Dráma / Horror / Thriller / Akció /

Telihold Öböl egy igazán nyugodt, és kiegyensúlyozott kis halászváros, ahol látszólag semmi nem érheti az embert. Legalábbis egészen addig volt ez így, míg Hamilton Lux, a kegyetlen üzletember meg nem jelent azzal az elképzelésével, hogy turista paradicsomot farag ebből a valóságos béke szigetéből. Ehhez természetesen a Wilder házaspárnak is lenne néhány keresetlen szava, akiknek a halász üzletét is érinti a multimilliomos ámokfutása. Mikor már az egész település lázongani kezd, visszatér Daniel Wilder rég nem látott természettudós fivére Philippe, hogy segítsen az ügyek elrendezésében. Azonban röviddel az érkezése után egy sokkal aggasztóbb jelenség vonzza magára az emberek figyelmét. Gyanús körülmények között tu00FBnnek el a városka lakói, és hamar kiderül, hogy a tettest az öböl vizében kell keresni...

Tovább

27

Cápatámadás Malibun
(2009.07.25) 39 / 0

Horror / Akció / TV film /

Pusztító szökőárt okoz egy víz alatti földrengés, a cunami elpusztítja Malibu partvidékét, és felszínre hoz néhány, az ősidőket idéző, félelmetes külsejű koboldcápát. Bár a strandról mindenkit kimenekítettek mielőtt a hatalmas hullám lecsapott, életmentők és szerelőmunkások egy csoportja mégis ott ragadt a parti őrség őrtornyában. Sikerül-e megküzdeniük a lesben álló óriás méretű, iszonytató külsejű, és vérszomjas cápákkal?

Tovább

28

A zátony
(2010.05.15) 38 / 0

Dráma / Horror / Thriller /

Kate és testvére Matt, valamint barátnője Suzie együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a vitorlást kell leszállítaniuk. Az egyhetes hajóút romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó felborul. Nincs esélyük a hajó visszafordítására, ezért úgy döntenek, hogy úszva próbálják megmenteni az életüket.

Tovább

29

Gyilkos cápa az óriáskrokodil ellen
(2010.12.21) 38 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi /

Afrikában felfedeznek egy 457 méteres krokodilt. Hogy elejét vegyék a pániknak, az angol vadászt, Nigel Putnamet küldik a lény sértetlen elfogására. Azonban a krokodilszörnyet szállító hajót megtámadja a félelmetes megalodon, mindkét szörnyeteg kiszabadul az óceánba, és titáni csatát vívnak a Panama-csatornában.

Tovább

30

Polipcápa
(2010.09.25) 36 / 0

TV film / Horror / Sci-Fi /

Az amerikai haditengerészet "Blue Water" speciális csoportja egy fél cápa fél polipot épít a harcokhoz. De a polipcápa megszökik és terrorizálja Puerto Vallarta strandjait.

Tovább

31

Dinocápa
(2010.03.13) 35 / 0

Horror / Sci-Fi / TV film /

Az északi sarkvidék jegéből leváló darabban konzerválódott ősi cápa kiszabadul és dél felé veszi az irányt, egyenesen egy üdülőövezetbe.

Tovább

32

Cápák éjszakája
(2011.09.02) 34 / 0

Thriller / Horror /

Egy forró, szexi hétvégi kirándulás véres rémálommá válik egy csapat fiatal számára, akiknek a természet által alkotott legtökéletesebb gyilkológépekkel kell szembenézniük. Sara (Sara Paxton) és barátai hajóval érkeznek a Louisiana tó kis szigetén álló családi nyaralójukba, és rögtön kezdetét is veszi az önfeledt fürdőzéssel és napozással kecsegtető hétvége. Amikor azonban a vízből egy letépett karú focista srác kerül elő, gyorsan elillan az idill. Bár kezdetben azt hiszik, a sérülés csupán egy szörnyű wake-board baleset következménye, amikor kórházba akarják juttatni a srácot, hamar rádöbbennek, a tóban hatalmas cápák hemzsegek. A civilizációtól elszigetelten, többszáz ragadozó gyűrűjében, lassan eluralkodik rajtuk a pánik?

Tovább

33

Csalétek
(2012.09.05) 33 / 0

Horror /

Egy álmos kisváros szupermarketébe egy csapat fegyveres tör be, ám a rablást nem sikerült befejezniük, mivel éppen akkor egy hatalmas cunami söpör végig a városon, ami csapdába ejti az összes bent tartózkodót. A túlélők egyre kétségbeesettebben keresik kiutat, ráadásul észreveszik, hogy a szökőár további kéretlen látogatókat hozott az áruházba: borotvaéles fogakkal felszerelkezett, éhes cápákat…

Tovább

34

Mocsárcápa
(2011.06.25) 33 / 0

Akció / Kaland / Vígjáték / Horror / TV film /

Amerika egyik mocsaras vidékének kisvárosában a helybeli szenzációra, az aligátorokra épül a turizmus. Egy ritka és védett állatokkal üzletelő csoport egy egészen különleges fajta cápát szerez be. Amikor a gyilkos cápa elszabadul a mocsárvilágban, senki sincs biztonságban a vidéken. A mutáns szörnnyel Rachel (Kristy Swanson) és társai veszik fel a harcot, ám úgy tűnik, hogy a cápával szemben a különleges fegyverek is csődöt mondanak.

Tovább

35

Őslénycápa
(2012.09.21) 31 / 0

Horror / Sci-Fi / Akció / Kaland / Thriller /

Amikor egy olajtársaság önkéntelenül szabadon enged egy őskori cápát jeges börtönéből az gyilkos útjára indul, hogy egy elhagyott szigeten diákok és tolvajok csoportjára vadásszon.

Tovább

36

Kétfejű cápa
(2012.06.26) 31 / 0

Horror / Akció / Thriller / Sci-Fi /

Az események rémálomszerű fordulatot vesznek egy iskolai hajóúton részt vevő diákok számára, amikor hajójukat elsüllyeszti egy mutáns kétfejű cápa. A túlélők, akik egy korallzátonyon találnak menedéket, hamarosan rájönnek, hogy borzasztó megpróbáltatásaiknak még távolról sincs vége, amikor a dagály miatt a szörnyeteg folytatni tudja halálos zsákmányszerzését.

Tovább

37

Jersey Shore-i cápatámadás
(2012.06.09) 29 / 0

TV film / Akció / Sci-Fi / Vígjáték / Dráma / Horror /

Ünnepi hétvégére készülnek Jersey Shore-on. Amit azonban senki sem sejt a közeli víz alatti fúrás több tucat cápát vonzott a part közelébe. Mikor egy férfi eltűnik TC, Nookie és barátai attól tartanak, hogy megismétlődnek a sok évvel ezelőtti szörnyűséges cápatámadások mikor több tucat embert mészároltak le a cápák. Hiába könyörögnek azonban a rendőrfőnöknek, hogy zárja le a partot. A cápavadászat csak akkor kezdődik mikor egy híres énekest előadás közben a színpadon felfal egy cápa. Vajon hőseinknek sikerül megakadályozni egy újabb tragikus cápatámadást!?

Tovább

38

Shark Week
(2012.08.04) 28 / 0

Horror /

Tovább

39

Sharknado - Cápavihar
(2013.07.11) 27 / 0

Horror / Akció / Sci-Fi / TV film /

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons - Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid - Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

Tovább

40

Szellemcápa
(2013.08.22) 26 / 0

Horror / Sci-Fi /

Két helybelinek fel kell fednie az igazságot városuk sötét múltjáról, vagy áldozatul esnek egy szellemcápának, mely képes földön és vizen is vadászni.

Tovább

41

Lavinacápák
(2014.01.01) 25 / 0

Horror / Akció / Sci-Fi / Kaland / Vígjáték /

A homokcápa (Sand sharks), a mocsári cápa (Swamp shark) és a tornádócápa (Sharknado) után már meg sem lepődünk, hogy az alapvetően vízi közegben felbukkanó ragadozó egy újabb szokatlan helyszínen szedi áldozatait: az óriási prehisztorikus korból származó cápa ugyanis ugyanis egy apró hegyi településen évente megrendezett bikinis ( a kötelező kellékek természetesen most sem maradhatnak el ) sífesztiválon terrorizálja a fagypont alatti hőmérséklet ellenére meglehetősen alul öltözött fiatalokat. ...

Tovább

42

Polipcápa vs. Pteracuda
(2014.08.02) 24 / 0

Horror / Sci-Fi / TV film /

Egy amerikai rossz szándékú (mint általában) tudós új élőlényt alkot mely félig pterodaktil, félig barracuda: Pteracuda. Amikor a lény elkerülhetetlenül megszökik Sharktopus feladata, hogy megállítsa.

Tovább

43

Háromfejű Cápa
(2015.07.20) 23 / 0

Sci-Fi / Akció / Horror /

gy háromfejű mutáns fehér cápa fenyegeti a tengeren hajózókat, akik mindent bevetnek, hogy megállítsák a háromfejű szörnyet. A világ legnagyobb gyilkológépe most háromszor olyan halálos.

Tovább

44

Zombicápa
(2015.07.20) 22 / 0

Horror / Sci-Fi / TV film / Akció /

A tökéletesnek ígérkező hétvégi kiruccanás rémálommá válik a négy barát számára, akik azon kapják magukat, hogy az életükért küzdenek egy kísérleti cápa ellen. A túlélés érdekében harcolniuk kell cápákkal, zombikkal és zombicápákkal.

Tovább

45

Megacápa a Kolosszus ellen
(2015.06.18) 21 / 0

Thriller / Akció / Horror / Sci-Fi / Rejtély /

Pusztulás fenyegeti az emberiséget, amikor egy hatalmas ítéletnapi készülék véletlenül felébred ugyanakkor, amikor egy másik gigacápa támad.

Tovább

46

Sharkansas Women's Prison Massacre
(2015.11.04) 20 / 0

TV film / Sci-Fi / Akció / Horror /

Mikor egy félre sikerült baleset során elhasad a föld kéreg, a lyuk mélyen kinyit egy hatalmas és rejtélyes óceánra vezető tátongó földalatti vízutat. Azonnal az óriási történelem előtti cápák kezdenek el feltörni.

Tovább

47

A zátony
(2016.06.24) 19 / 0

Horror / Dráma / Thriller /

Csak az óceán és egy szörfdeszka… Nancy imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húsz méternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét… és használnia kell az eszét.

Tovább

48

Planet of the Sharks
(2016.07.27) 18 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi /

Tovább

49

Ice Sharks
(2016.07.26) 17 / 0

TV film / Kaland / Akció / Sci-Fi / Horror /

Tovább

50

Cápák nyara
(2016.07.30) 16 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi / TV film /

Rick és Diane családi nyaralásra indulnak Ozarkba. Viszik a nagyit is, aki Dél-Missouri vidékén töltötte gyermekkorát. A gyerekek, Harrison és Molly nem lelkesednek túlságosan az utazásért, inkább a barátaikkal lógnának...

Tovább

51

Nyílt tengeren: Cápák között
(2017.08.11) 15 / 0

Horror / Dráma / Thriller /

Három Kaliforniából származó barát egy filmfelvételt készít, amit egy extrém valóságshow-nak szeretnének elküldeni. A három cimbora gondosan dokumentálja ausztráliai utazásuk minden érdekes momentumát, amiben ez a túra nem szenved hiányt... a tervek szerint ugyanis cápákkal fognak úszni egy ketrecben. Azonban egy katasztrofális baleset következtében ott találják magukat egy seregnyi feldühödött fehércápa társaságában a vérrel és hússal beetetett tenger kellős közepén. Történetük egy csapásra vérfagyasztóvá válik, a felvétel pedig a túlélés és a halál dokumentációjává.

Tovább

52

47 méter mélyen
(2017.05.25) 14 / 0

Horror / Dráma / Thriller / Kaland /

Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

Tovább

53

Meg - Az őscápa
(2018.08.09) 14 / 0

Akció / Sci-Fi / Horror /

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől, arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Tovább

54

Hatfejű cápa támadása
(2018.08.18) 12 / 0

Horror / Akció / Sci-Fi / TV film /

A házassági kapcsolatok erősítésére szolgáló tábor egy távoli szigeten túlélésért folytatott elkeseredett harccá válik, mikor a hatfejű cápa megtámadja a partot. A résztvevők csapdába esve minimális fegyverzettel küzdenek a cápa ellen és hamarosan rá kell jönniük nemcsak a vízben de a parton sincsenek többé biztonságban.

Tovább

55

Megalodon - A megacápa
(2018.08.10) 12 / 0

Akció / Sci-Fi / Horror / TV film /

Egy katonai hajó egy azonosítatlan tengeralattjáró után kutatva szembe találja magát egy óriási cápával.

Tovább

56

Bekerítve
(2018.08.15) 11 / 0

Horror / Thriller / TV film /

Egy csapat fiatal búvártúrára indul, ami reményeik szerint még több követőt szerez nekik videómegosztó oldalukra. A repülőjük azonban meghibásodik és lezuhan, a szórakozás helyett pedig a túlélésért kell küzdeniük, ráadásul a víz tele van cápákkal...

Tovább

57

47 méter mélyen 2.
(2019.08.15) 9 / 0

Horror / Dráma / Kaland /

Négy tinilány egy elsüllyedt, romos víz alatti városban búvárkodik, de hamarosan rájönnek, hogy a legveszélyesebb cápafajok vadászterületére kerültek. A víz alatti barlangok klausztrofóbikus labirintusában a túlélésük lesz a tét.

Tovább

58

Háborgó mélység 2
(2018.04.17) 9 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi /

A brilliáns milliárdos Carl Durant bikacápákkal kísérletezik, amely hamar ellenkezést vált ki egy csapat tudósból.

Tovább

59

A nagy fehér
(2021.05.13) 7 / 0

Horror / Thriller /

A turistaút gyorsan életveszélyes kalanddá változik, mikor a hidroplán balesetet szenved mérföldekre a parttól. Ami ezután következik, az egy kétségbeesett túlélési kísérlet, ahogy a csoport megpróbál a partra jutni, mielőtt kifogynának az élelemből és a vízből, vagy elkapnák őket a felszín alatt megbúvó emberevő cápák.

Tovább

60

Sky Sharks - Égi cápák
(2020.10.07) 6 / 0

Horror / Sci-Fi / Vígjáték /

Mélyen a Antarktisz jege alatt egy csapat geológus rábukkan egy régi náci laboratóriumra, ahol a németek sötét kísérleteket végeztek. Világuralmi terveik érdekében a nácik olyan cápákat kísérleteztek ki, melyek képesek repülni, 'lovasaik' pedig emberfeletti képességekkel rendelkeznek. Most újra eljöttek, de vajon meg lehet őket állítani?

Tovább

61

Háborgó mélység 3
(2020.08.25) 5 / 0

Akció / Horror / Sci-Fi /

Dr. Emma Collins és csapata harmadik nyarát tölti Little Happy szigetén, tanulmányozva az éghajlatváltozás hatását a nagy fehér cápákra, akik évente jönnek a közeli óvodába szülni. Az utolsó két évhez képest ez az idei azonban nagyon nem úgy alakul ahogy elképzelték...

Tovább

62

The Requin
(2022.01.28) 4 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy házaspár a tengeren ragad, miután egy trópusi vihar elsodorja a villájukat. A nyílt tengeren a túlélés lesz a tét, ám nem csak a zord természeti körülményekkel, hanem a ragadozó cápákkal is kénytelenek megküzdeni.

Tovább

63

Harapás
(2022.05.13) 3 / 0

Horror / Thriller / Akció / Kaland /

Csupán a hecc kedvéért egy baráti társaság megfúj néhány jetskit a hétvégi kiruccanásuk során. Az események azonban szörnyű tragédiába torkollanak.

Tovább

64

Megalodon - A megacápa 2.
(2021.08.27) 2 / 0

Akció / Sci-Fi /

Amikor a történelem legádázabb ragadozója visszatér, az emberiség legnagyobb és legfejlettebb hadserege is haszontalanná válik.

Tovább

65

Meg 2. - Az árok
(2023.08.02) 1 / 0

Akció / Sci-Fi / Horror /

A merész kutatócsoport felfedező merülése az óceán legmélyebb mélységébe káoszba torkollik, amikor egy rosszindulatú bányászati művelet veszélyezteti küldetésüket, és nagy téttel járó harcra kényszeríti őket a túlélésért.

Tovább