2024 legjobb horror filmjei

2024 legjobb horror filmjei

2024-02-12 17:05:55 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » 2024 legjobb horror filmjei

2023 egy újabb kiváló év volt a horror műfajában, és az elmúlt néhány évben igazán elkényeztetettek voltunk ezzel az gazdag kínálattal. Amint visszatekintünk az idei kedvenceinkre, már előre izgatottan várjuk a 2024-es év nagy horror bemutatóit.

Az eredeti horroroktól, mint például a Blumhouse éjszakai úszás és a nyári csapda, a ismert franchise-okig, mint az Első Omen és a Beetlejuice 2, egy igazi csemegében lesz részünk. A "Radio Silence" című cím nélküli szörnyfilm hozzáadott egy adag rejtélyt a 2024-es évhez, melynek tervezett bemutatója áprilisban várható.

Eleinte fogalmunk sem volt, mire számíthatunk, de azóta már megkaptuk a címet és egy előzetest, és tudjuk, hogy a nyitó hétvégén a moziban leszünk.

Itt van egy teljes lista az összes új horrorfilmről, melyeket 2024-ben mutatnak be.

Néhányuknak nincs konkrét bemutatási dátuma, és néhányukról nagyon kevés részlet áll rendelkezésre, de mint mindig, amint új információk érkeznek, hozzáadjuk azokat, és azt várjuk, hogy ez a lista még bővülni fog!

Ha kíváncsi vagy a 2024-es horror filmekre itt megtalálod őket népszerűség szerint rendezve, sajnos nagyon sok olyan filmet sorolnak bele a horror műfajba ami nem teljesen való oda így ebben a listában sajnos fogtok olyan filmeket is találni ami thriller inkább mint horror és ez még a jobbik eset, mert lesz olyan is ami inkább vígjáték mint horror, ezen a linken éritek el az Összes 2024-es horror filmet

Itt viszont mutatok pár filmet ami tényleg vérfagyasztó horror film és csak felnőtteknek ajánlom:

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Destroy All Neighbors

Tovább

Baghead - Holtakkal suttogó

Apja halála után Iris egy régi lerobbant kocsmát örököl. A hagyaték rendezése miatt Berlinbe utazik, hogy azonosítsa apja holttestét és az ügyvédnél aláírja a papírokat. A nő nem sejti, hogy az iratok aláírásával nemcsak a kocsmát kapja meg, hanem az alagsorban rejtőzködő lényt, Baghead-et is, aki holtak alakját is képes felvenni, ezáltal lehetőség nyílik kommunikálni az elhunytakkal. Baghead-ből üzlet lesz: kétezer dollárért két percet lehet vele eltölteni. A kétperces szabály megszegése azonban rémisztő következményekkel jár.

Tovább

Lisa Frankenstein

Ez a rendhagyó romHANTikus vígjáték egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután a fiú egy sor mókásan borzalmas körülmény összejátszása nyomán életre kel, a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre.

Tovább

Out of Darkness

Tovább

Stopmotion

Egy stop-motion animátor küzd, hogy uralkodjon démonain, miután elvesztette a rajta uralkodó édesanyját.

Tovább

History of Evil

Egy korrupt állam elől menekülő család egy gonosz múltú házban talál menedéket.

Tovább

Képzeletbeli

Amikor Jessica a családjával visszaköltözik gyermekkori otthonába, legfiatalabb mostohalánya, Alice kísérteties kötődést alakít ki egy Chauncey nevű plüss medvével, akit az alagsorban talál. Alice nyugtalanító játékba kezd Chauncey-val, ami egyre baljósabb és veszélyesebb lesz. Ahogy Alice viselkedése is egyre aggasztóbbá válik, Jessica ráébred, hogy Chauncey sokkal több, mint a kitömött játékmaci, akinek hitte.

Tovább

Szeplőtlen

Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca (Sydney Sweeney) egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

Tovább

You'll Never Find Me

Tovább

Az első ómen

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Tovább

Abigail

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva...

Tovább

The Watchers

Tovább

Bohócrém 3.

Tovább

Nosferatu

Tovább




  • Film adatlapok: 423413
  • Sorozat adatlapok: 41179
  • Színész adatlapok: 1009217
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 140